Far (57) holdt døtrene som sexslaver i 35 år

Britiske myndigheter lot det skje - og kan nå bare beklage.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| 57-åringen satte barn på to av døtrene sine. Totalt var han ansvarlig for at døtrene ble gravid 16 ganger, og mannen ble far til ni barn.

Han bedrev kontinuerlig sexterror av sine nærmeste fra 1975 og til han ble fengslet i 2008. Han innrømmet 57 voldtekter, men det totale antallet er ikke kjent.

Slo barnaThe Guardian beskriver hvordan han straffet sine døtre nådeløst hvis de forsøkte å slippe unna farens trang til tvungen sex. De ble slått og sperret inne.

I dag soner 57-åringen en livstidsstraff, ifølge Daily Telegraph.

Men britiske myndigheter beklager overfor familien, og innrømmer at skrekkhistorien burde fått en slutt for lenge siden.

En uavhengig rapport som har tatt for seg «Storbritannias Fritzl-sak», som den er døpt av britisk presse, konkluderer med at myndighetene sviktet grovt.

Meldte ifraIfølge The Times var over 100 omsorgsarbeidere involvert i oppfølgingen av familien. Disse representerte 28 statlige og private instanser.

Likevel ble aldri grusomhetene avdekket.

- Vi er oppriktig lei oss. Vi skulle beskyttet dere, sier Chris Cook ved Lincolnshire Safeguarding Children Board til The Times.

Rapporten, som er forfattet av en forskergruppe ledet av professor Pat Cantrill, konkluderer med at myndighetene hadde en lang rekke sjanser til å stoppe sexterroristen:

57-åringens familie forsøkte sju ganger å melde fra om flere tilfeller av incest.