- Far avslørte snikskyttersønn

Charles McCoy som mistenkes for å stå bak 24 snikskytterangrep, ble arrestert i dag i Las Vegas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Charles McCoy ble arrestert av politiet ved et motell i Las Vegas. Arrestasjonen skjedde i trygge former, sier politiet i Las Vegas.

Charles A. McCoy jr har fra før av 12 trafikkforseelser på rullebladet. De fleste av disse er for råkjøring, men også for å kjøre i fylla.

Charles McCoy som politiet tror står bak 24 angrep på biler, bilister og bygninger rundt Interstate 270, ble identifisert ved hjelp av sin egen far da han leverte inn et våpen som skulle ha blitt brukt i et av angrepene. Våpenet tilhørte sønnen, Charles McCoy, jr. Interstate 270 er en motorvei som går gjennom flere stater.

Charles McCoy ble tidligere meldt savnet av moren, som sist så sin sønn forrige fredag da han tok ut 600 dollar fra sin bankkonto og stakk av. Ifølge moren var han fra seg fordi hun hadde bestemt seg for å flytte.

Terror

Angrepene som McCoy nå er mistenkt for har terrorisert bilister på Interstate 270 siden mai i fjor, og man regner med at gjerningsmannen har gode kunnskaper om området. Dette passer også på McCoy som bodde ikke langt fra motorveien sammen med sin mor.

Naboene beskriver ham som en «raring» som klagde på ungebråk og som gjorde dem ukomfortable bare ved sitt nærvær.

Angrepene har funnet sted på forskjellige tider av døgnet og har for det meste bestått av skudd avfyrt mot biler og bygninger, deriblant en skole og privathjem. Kulene har forårsaket knuste frontruter, flate dekk og bulker i karosseri.

Snikskytteren har også skutt mot skolebusser.

Under de siste tre angrepene har øyevitner observert en person som sto ved en bil og siktet mot dem. Beskrivelsen av både personen og bilen sammenfaller med beskrivelsen som ble offentliggjort av politiet.

Drepte passasjer

Det eneste dødsfallet som snikskytteren har forårsaket fant sted 25. november i fjor, da Gail Knisley, en 62 år gammel dame, ble skutt. Hun var passasjer hos en vennine som skulle kjøre henne til en legeavtale i Columbus, Ohio.

Kulen, som gikk gjennom døren på førersiden, traff Knisley som døde av skadene.

Politiet fryktet at McCOy hadde kjøpt seg et nytt våpen og karakteriserte han som «armed and dangerous» - bevæpnet og farlig.

Politiet i Ohio har sammenliknet kulene som har blitt avfyrt av snikskytteren, og funnet ut at fire av kulene kommer fra samme våpen. Disse inkluderer skuddet som drepte Ms. Knisley. Politiet tror også at minst åtte andre skudd ble avfyrt av samme person.

«WEIRDO»: Naboene beskriver Charles McCoy som nå er ettersøkt som snikskytter, som en «weirdo» - en raring...