Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Far, baby og oldemor omkom

En baby (8 måneder), pappa (28) og oldemor (84) omkom i ulykken. Mamma ligger hardt skadd på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 28 år gammel mann, hans åtte måneder gamle datter og hennes 84 år gamle oldemor omkom i en frontkollisjon på E6 ved Kløfta i Akershus fredag formiddag.

Fire andre ble skadd i ulykken. Den unge familien var på vei nordover langs E6 da ulykken skjedde rett nord for Kløfta like etter klokken 11 langfredag. Den 27 år gamle moren til jenta er innlagt på Akershus universitetssykehus i Lørenskog med alvorlige hode- og bruddskader i tillegg til indre skader. Tilstanden hennes ble fredag kveld betegnet som alvorlig, men stabil får NTB opplyst ved sykehuset.

Den lille jenta ble sendt til Ullevål universitetssykehus, men livet sto ikke til å redde og hun døde kort tid etterpå.

Kjørte feil vei i over to mil

I alt tre biler var involvert i ulykken.

En 40 år gammel kvinne som kjørte i feil kjøreretning på motorveien, og som etter alt å dømme forårsaket ulykken, overlevde.

Kvinnen satt lenge fastklemt i bilen og er innlagt på Ullevål universitetssykehus. Tilstanden hennes betegnes fredag kveld som stabil, får NTB opplyst ved sykehuset.

I en tredje bil, som begynte å brenne etter kollisjonen, satt det to yngre menn. Disse kom seg ut av bilen ved egen hjelp og ble sendt til Akershus universitetssykehus i Lørenskog, trolig med lettere skader.

Kim Aas var den som varslet politiet, før ulykken skjedde. Ved Gardermoen ser han en bil som tar feil vei ut på E6.

- Jeg så at hun kjørte mot kjøreretningen i nordgående løp på E6, og ringte politiet. Men det tok altfor lang tid før de kom, sier Aas til Dagbladet.no. Han anslår at det gikk rundt 10 minutter fra han ringte til han kom til ulykkesstedet nord for Kløfta. Politiet bekrefter at de var på utkikk etter en bil som kjørte mot kjøreretningen.

Ulykken skjedde ved 11.15-tida i formiddag i det nordgående løpet av E6, rett nord for Kløfta i Ullensaker kommune. Det er firefelts motorvei på stedet.

Kort tid etter var ambulanse, luftambulanse og flere politipatruljer på vei til ulykkesstedet.

MOTGÅENDE KJØREFELT: Vitner hevder at det var en bil av denne typen som forårsaket ulykken.
TOTALVRAK: En far og datter omkom i ulykken. Også en tredje person mistet livet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media