Far drept - to barn skadd i ulykke

En 42 år gammel mann ble drept momentant, mens hans to barn ble skadd i en trafikkulykke ved Greåker i Østfold i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde da personbilen de tre satt i kom over i motsatt kjørebane på riksvei 112, omlag 500 meter øst for E6 mot Greåker. Bilen traff en motgående lastebil i fronten. Politiet fikk melding om ulykken klokka 14.15. Veien forbi ulykkestedet ble raskt stengt, og i ettermiddag er det skiltet omkjøring om Liane.

- Et barn på tre år er hardt skadd, mens et annet på fem år er lettere skadd, opplyser vaktleder Tom Gangestad ved Fredrikstad politistasjon.

Det yngste barnet er brakt til Ullevål sykehus i Oslo, mens de andre skadde behandles på Sentralsykehuset i Østfold. Også sjåføren av lastebilen får behandling, men for sjokkskader. Veibanen var våt da ulykken skjedde, men det var mildt i været. Teknikere fra Biltilsynet undresøker i kveld ulykkestedet og bilene som er innvolvert i ulykken.

ULYKKE:</B> En hel familie ble rammet av ulykken mot lastebilen. Familiefaren omkom, og de to barna hans ble skadd, en av dem alvorlig.