Far erkjenner drapsforsøk på sønn (15)

Politiet hadde ingen kjennskap til verken 15-åringen eller hans far. Nå er faren siktet for drapsforsøk på sønnen.

SE TV: En person er siktet etter en alvorlig voldshendelse på Toten. Fornærmede ble sendt til Ullevål sykehus med livstruende skader. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TOTEN/OSLO (Dagbladet):

SISTE: Siktedes forsvarer, advokat Håvard Fremstad, sier til Dagbladet at mannen erkjenner drapsforsøk på sin egen sønn (15).

- Han har sittet i avhør i over fem timer i ettermiddag, og har gitt en lang og detaljert forklaring, sier Fremstad til Dagbladet.

Motiv for drapsforsøket skal ha vært tema under avhøret. Advokaten ønsker imidlertid ikke å fortelle noe om hva dette skal ha vært.

Den siktede faren vil bli framstilt for varetektsfengsling torsdag. Ifølge hans forsvarer har han allerede akseptert varetektsfengsling, og fengslingsmøtet vil derfor bli gjennomført som kontorforretning. Siktede vil ikke møte selv.

- Jeg vet ikke når det vil bli gjennomført nye avhør, det vil bli vurdert fortløpende. Men min klient er fysisk uskadd og psykisk frisk, så det er ingenting som forhindrer nye avhør, sier Fremstad.

Livstruende skadd

Det var i morgentimene onsdag at politiet i Innlandet fikk melding om en alvorlig voldshendelse på Toten. To timer seinere informerte politiet om at en person var livstruende skadd.

Under en pressekonferanse onsdag ettermiddag, kom det fram at det personen var en mindreårig gutt. Politiinspektør Linn Hilde Fosso opplyste at fornærmede er en 15 år gammel gutt. Guttens far var da pågrepet og siktet for drapsforsøk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer