Canada:

Far frykter skuddveksling

Politiet mistenker at tenåringene Kam McLeod (19) og Bryer Schmegelsky (18) har drept tre personer. Sistnevntes far frykter at jakten ender med en dramatisk skuddveksling.

Far frykter skuddveksling
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I utgangspunktet virket saken mystisk: To personer ble funnet drept, én person ble funnet død og to personer var meldt savnet i et tynt befolket område i Canada. Men tirsdag tok saken en uventet vending.

Politiet opplyste at Kam McLeod (19) og Bryer Schmegelsky (18), som tidligere var meldt savnet, mistenkes for å ha drept de tre andre personene.

Årsaken til de ikke lenger anses som savnet, er at de er blitt observert nord i Saskatchewan. Siden har politiet jaktet de mistenkte seriemorderne, og har advart om at tenåringene anses som farlige.

Frykter skuddveksling

Onsdag kunne The Globe and Mail publisere bilder av Schmegelsky hvor han har på seg en gassmaske og militæruniform, samt er i besittelse av nazirekvisitter.

Tenåringene skal ha reist hjemmefra 12. juli. Schmegelskys far sier i et intervju med Canadian Press at han frykter at jakten vil ende med en dramatisk skuddveksling.

Faren forteller at hans 18 år gamle sønn har hatt det vanskelig siden foreldrene skilte lag i 2005, og har vært rammet av «veldig alvorlig smerte».

- Han er på et selvmordsoppdrag. Han ønsker at smerten skal ta slutt, sier far Alan Schmegelsky.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer