Du leser nå Dagbladet Pluss

Får godkjent for sitt første år som NATO-sjef

Men nå kommer ilddåpen for Jens Stoltenberg.

NORGES-VENN: I juni var turen kommet til Norge. Jens Stoltenberg på sitt første offisielle besøk til Norge som NATOs generalsekretær. Besøket startet i Bodø Flystasjon der han bl.a. fikk demonstrert at norske jagerfly er på vingene for å avskjære fiendtlige fly i NATO-luftrom 15 minutter etter at alarmen går. Foto Hans  Arne Vedlog / Dagbladet
NORGES-VENN: I juni var turen kommet til Norge. Jens Stoltenberg på sitt første offisielle besøk til Norge som NATOs generalsekretær. Besøket startet i Bodø Flystasjon der han bl.a. fikk demonstrert at norske jagerfly er på vingene for å avskjære fiendtlige fly i NATO-luftrom 15 minutter etter at alarmen går. Foto Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det mener nestleder i utenrikskomiteen og leder for Stortingets delegasjon til NATOs parlamentarikerforsamling, Øyvind Halleraker (H).

I dag er det ett år siden Jens Stoltenberg tok over som NATO-sjef etter danske Anders Fogh Rasmussen. Hans første besøk gikk til Polen og deretter til Tyrkia. I juni var det Norges tur. I løpet av sitt første år har han besøkt nesten alle medlemslandene, og han har vært flere ganger i landene i øst som grenser mot Russland.

Langvarig

- Vi må være forberedt på at det blir langvarig, det forverrede forholdet mellom Russland og NATO, Og vi innretter oss etter det gjennom en betydelig opprustning av vårt kollektive forsvar, sa Stoltenberg i et intervju med NTB i helga.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.