Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Får gratis luksusreiser, klær og diamantringer

De bader i champagne, ferierer på private øyer i Karibien og kan kjøpe seg akkurat hva de vil. Likevel blir Hollywoods rikeste overlesset av gratisprodukter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Under kveldens Golden Globe Awards vil prisutdelerne som Leonardo DiCaprio, Harrison Ford, Jamie Foxx, Natalie Portman og Edda Thompson, motta gratisprodukter for over 400.000 kroner. Inkludert i pakka er et cruise til Antarktis, en luksusreise til diamantgruvene i Canada, designerklokker, klær, solbriller og støvsugere, melder avisen Daily News.

En Hollywood-kjendis avfotografert i selskapets produkter, er amerikanske direktørers ultimate PR-drøm. Gavepakker, eller såkalte «freebies», er blitt et stadig viktigere middel for å plante produkter på de rike og berømte.

- Selskapene i dag vil gjerne ha produktene sine i hendene på kjendiser, og dette er en måte for dem å sørge for dette, sier Kelly Austing i motemagasinet InStyle.

Gratispakken inneholder blant annet følgende:

● Et to ukers båtreise i Tasmania, Antarktis og New Zealand ombord i et 54-fots skip for å overvære dyrelivet i området. Gaven inkluderer flybilletter, overnatting, mat og vinterklær. Pris: 145.000 kroner.

● Flybilletter til Yellowknife, Nord-Amerikas diamant-hovedstad. Luksuriøs overnatting

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media