Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Far hengte toåring

I et anfall av sjausi tok faren sønnen med på motell og hengte ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En halvtime etter å ha sjekket inn på motellet i Queens, gikk Juan Batista (26) til resepsjonen og fortalte respesjonisten at han hadde «drept noen».

Da ambulansepersonalet kom, fant de Batistas to år gamle sønn Omar hengt på baderommet. Han ble erklært død på stedet.

Batista og toåringens mor var sammen i flere år, men brøt forholdet kort tid etter at Omar var født. Batista skal ha besøkt Omar annenhver helg. Ifølge Daily News drepte Batista sin sønn da han oppdaget at eks-kjæresten hadde funnet seg en ny mann.

Fredag skulle Batista, som jobber som fitnessinstruktør, ta seg av to år gamle Omar, så mora kunne dra og besøke en slektning i Queens.

Batistas mor har forklart at sønnen var hjemme hos henne med barnet mesteparten av dagen. Til han plutselig dro for å returnere Omar til moren. Da han kom til møtestedet, fikk han se ekskjæresten med en annen mann. Det ble tilsynelatende for mye for ham.

Batista dro til motellet, hengte sønnen, og prøvde så å henge seg selv. Deretter henvendte han seg til resepsjonisten, og sa:

- Ring politiet. Ring 911. Jeg har akkurat drept noen.

Batista skal aldri ha vært arrestert tidligere, men er anmeldt to ganger for husbråk etter krangler med sin bror.

Nå er han siktet for drap, og i går ble Batista evaluert av psykiatikere. Ifølge moren har sønnen lenge slitt med depresjoner.

Toåringens mor skal være innlagt som følge av sjokk.

Kilder:

NY Daily News

Newsday

Les mer:

ctnow.com