Får ikke førsteplassen til kommunevalget

Valgkomiteen i Oslo Frp foreslår partiveteran Carl I. Hagen på en femteplass til neste års kommunevalg.

VETERAN: Frp-veteran Carl I. Hagen må ta til takke med en femteplass i Oslo ved kommunevalget.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
VETERAN: Frp-veteran Carl I. Hagen må ta til takke med en femteplass i Oslo ved kommunevalget. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Valgkomiteen ble enig om en første innstilling til kommunevalget i 2015 forrige fredag. Den tidligere Frp-formannen, som i dag er gruppeleder for partiet i Oslo bystyre, må nå ta til takke med en femteplass.

Camilla Wilhelmsen, som tidligere i år ble innstilt som ny leder for Oslo Frp, er innstilt på førsteplass etter å ha slått Hagen med én bydelstemme, skriver Dagens Næringsliv.

Hagen selv sier femteplassen er helt grei for ham.

- Dette har jeg et meget avslappet forhold til, sier Hagen til avisen.

Hagen har ifølge avisens kilder gitt beskjed om at han ikke er interessert i å gå en ny runde som byråds- eller ordførerkandidat, og skal ha vært fornøyd med å få en plass høyt nok oppe til at han kommer inn i bystyret. Ettersom partiene har mulighet til å kumulere de ti øverste plassene, og Hagen alltid får flere tusen ekstrastemmer, er han nærmest sikret plassen i bystyret uansett, skriver avisen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer