Får ikke høre taleregistrator

Familiene til flere av kaprer-ofrene ber om å få høre hva som ble sagt i flyene før deres kjære ble drept. Men FBI sier nei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Familiemedlemmer av flere som mistet livet i terroristangrepene 11. september, har ønsket å høre hva som ble sagt om bord i de kaprede flyene i tiden før de styrtet.

Men ifølge FBI-talsmann John Collingwood vil en slik gjennomlytting gjøre familiemedlemmene «svært lite godt».

- FBI-direktør Robert Mueller har personlig hørt på alt som ble tatt opp i de kaprede flyene og bestemt at FBI ikke vil frigi opptakene nå, skriver Collingwood i et brev til den demokratiske representanten Ellen Tauscher.

Tauscher har skrevet til FBI på vegne av Deena Burnett som mistet ektemannen sin i et av flyene som ble kapret.

Burnetts og flere andre slektninger i flyet som styrtet i Pennsylvania, har bedt regjeringen fri taleregistratoren, fordi den forhåpentlig ville avsløre hva som virkelig skjedde om bord før flyet styrtet.

FBI-talsmann Collingwood påpeker imidlertid at opptaket er bevismateriale.

(NTB)

DREPT:</B> Kona til Thomas E. Burnett Jr vil gjerne vite hva som skjedde i Flight 93 før ektemannen ble drept over Pennsylvania. Men FBI sier nei.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer