PRISKUTT: - Man må ta markedet og markedssignalene på alvor, sier advokat Torbjørn Ek. Illustrasjon: Glomma Eiendom.
PRISKUTT: - Man må ta markedet og markedssignalene på alvor, sier advokat Torbjørn Ek. Illustrasjon: Glomma Eiendom.Vis mer

Får ikke solgt luksus­leiligheter - kutter prisen med tre millioner: - Folk er engstelige

Ble lagt ut før sommeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): - Dette er basert på tilbakemeldinger fra markedet. Vi skal selge dette, og da er det spørsmål om hvilke tiltak man skal foreta. Man må ta markedet og markedssignalene på alvor. Folk er litt engstelige, sier advokat Torbjørn Ek til Finansavisen.

Friske priser

Han har salgsoppdraget for fire leiligheter på Vinderen i Oslo, som først ble lagt ut for salg før sommeren med priser mellom 18,1 og 19,9 millioner kroner.

Leilighetene er på mellom 165 og 180 kvadratmeter, og er tegnet av den prisbelønte arkitekten Einar Jarmund. Det er planlagt to sammenbygde enheter, som i tillegg til de fire villaleilighetene skal inneholde et underjordisk garasjeanlegg med plass til seks biler.

Sliter med salget

Finansavisen omtalte prosjektet i starten av august, og det var da ikke solgt noen leiligheter. Ek åpnet for at utbyggerne ville vurdere priskutt.

Utbygger bak prosjektet er Glomar Eiendom, som frem til nå har hatt sin hovedvirksomhet i Follo i Akershus. Selskapet eies av Martin og Bjørn Ivar Flatgård.

Ned til 97.000 pr. kvm.

Nå er leilighetene relansert med betydelige priskutt, skriver Finansavisen. Leilighetene er fortsatt like store, men prisintervallet spenner nå fra 15,9 til 16,9 millioner for den største. Det betyr at prisene er kuttet med inntil tre millioner kroner pr. leilighet.

Andre økonominyheter:
Her er Jan Petter Sisseners favorittaksjer
Så mye koster det å leie bolig i Oslo, Bergen og Trondheim