«Black Alien»:

- Får ikke spise på restaurant

Franske Anthony Loffredo (33) har fjernet ører, nese og fingre i håp om å likne et romvesen.

TATOVERINGER: I tillegg til å ha fjernet en rekke kroppsdeler, har «Black Alien» tatoveringer som dekker hele kroppen. Foto: Instagram
TATOVERINGER: I tillegg til å ha fjernet en rekke kroppsdeler, har «Black Alien» tatoveringer som dekker hele kroppen. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Franskmannen Anthony Loffredo (33) har gjort det til sitt livsprosjekt å prøve å se ut som et romvesen.

De siste åra har 33-åringen, som kaller seg «Black Alien», støtt og stadig fått spalteplass i verdensmediene for sitt mildt sagt iøynefallende utseende.

Loffredo - som har svimlende 1,2 millioner følgere på Instagram - har fjernet både øra, neseborene og flere av fingrene for å komme nærmere drømmen om å likne et utenomjordisk vesen.

Tennene har han fått slipt ned og farget lilla. Og kroppen? Ja, den er dekket av blekk fra topp til tå.

«ROMVESEN»: Denne mannen får oppmerksomhet verden rundt for sin ekstreme forvandling. Video: IG / TheBlackAlienProject Vis mer

- Vurderer å amputere beinet

Men livet som «Black Alien» er langt fra problemfritt.

I et intervju med LAD Bible forteller Loffredo at han ikke får være i fred så snart han går ut døra hjemme. Særlig på restauranter støter han på utfordringer.

- Noen ganger sier servitørene at jeg ikke får lov til å sitte på uteserveringen, sier 33-åringen.

Loffredo har tidligere uttalt at han ikke følte seg hjemme i sin opprinnelige kropp, og at han fikk mer selvtillit etter å ha snakket med mennesker som har gått gjennom tilsvarende forandringer.

- Det er en kamp hver eneste dag, for hver dag kan du treffe på mennesker som ikke forstår deg, og som vil dømme. Sånn er livet, ikke alle kan forstå alt. Jeg forstår heller ikke alt om alle andre mennesker, sa han i podkasten Club 113 i fjor.

- Du kan ikke dømme noen som helst. Ingen vet hva som foregår inni et annet menneskes hode, og hvorfor man gjør som man gjør. Man er nødt til å snakke med personen, fortsatte franskmannen, som omtaler seg selv som en vanlig fyr med venner og familie.

Utfordringene i dagliglivet stopper likevel ikke «Black Alien» i å fortsette å endre på kropp og utseende. Nå hevder 33-åringen at han vurderer å amputere det ene beinet.

- Det er en vanskelig avgjørelse, for beinet mitt er helt fint. En amputasjon er et stort skritt å ta.

DEKKET: Så godt som hele Sylvain Helaine er dekket i tatoveringer. Han har til og med farget det hvite i øynene sine. Foto: AFP / NTB / Video: KameraOne Vis mer

- Vil erstatte huden med metall

Det var da Loffredo var i 20-åra og jobbet som vekter at han innså at han ville gjøre noe annet i livet.

- Det sa bare «klikk» da jeg var sikkerhetsvakt. Jeg innså at jeg ikke levde livet mitt som jeg ønsket. Da jeg var 24 år la jeg alt bak meg og dro til Australia, forklarte han til den franske avisa Midi Libre i 2017.

- Det har blitt normalt, til og med ubevisst, at jeg konstant tenker på hva planen min er de neste månedene. Jeg elsker å gå i skoa til en skummel karakter, la han til.

33-åringen har fått utført en rekke inngrep gjennom åra. I tillegg til tatoveringer og å fjerne nesebor og ører, er tunga delt i to og den øverste delen av overleppa tatt bort.

Loffredo har også etter eget utsagn fått operert inn deler i skallen for å skape et mer romvesenliknende uttrykk.

Tidligere har han også skrevet på Instagram at han drømmer om å fjerne all huden på kroppen og erstatte det med metall.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer