Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Får ikke tak i lottovinner

En middelaldrende mann fra Arendal var alene om å ha sju rette i Lotto lørdag og har nå krav på 15.163.180 kroner. Men Norsk Tipping får ikke tak i ham.

VANT: En mann fra Arendal har vunnet over 15 millioner kroner i Lotto. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
VANT: En mann fra Arendal har vunnet over 15 millioner kroner i Lotto. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

– Det har vært forsøkt å få tak i ham både lørdag, søndag og i dag. Så langt har vi ikke fått tak i ham. Vi fortsetter å prøve utover dagen, sa Sverre Houmb i Norsk Tipping til Agderposten mandag morgen.

Vinnerkupongen ble levert inn hos Extra Eydehavn, der ryktene svirrer om hvem vinneren kan være og som har hatt telefonen slått av hele helga og mandag.

Etter 14 forsøk på å nå vinneren gikk Norsk Tipping mandag ut med etterlysning:

– Vi har fortsatt å ringe vinneren gjennom helgen og fortsatte mandag morgen og formiddag uten hell, så leser du dette og har en rekke ubesvarte anrop fra 625 60 000 så er det ikke telefonsalg. Du kan trygt ta telefonen.

– Det har skjedd før at det har tatt tid før vi har fått tak i dem. Kanskje de har vært i utlandet, på en oljeplattform eller hytta. Og det er fortsatt en del mennesker som skrur av telefonen hvis de har noen dager fri, sier Houmb i Norsk Tipping til NRK.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!