STORGEVINST: En svensk mann dro inn over en halv milliard i Eurojackpot fredag, men Svenska spel har fortsatt ikke fått tak i mannen. Foto: Svenska spel
STORGEVINST: En svensk mann dro inn over en halv milliard i Eurojackpot fredag, men Svenska spel har fortsatt ikke fått tak i mannen. Foto: Svenska spelVis mer

Får ikke tak i mann som vant halv milliard

- Vi får ikke svar.

Spillselskapet Svenska Spel sliter med å få tak i en mann som har vunnet 562 millioner svenske kroner i Eurojackpot etter å ha levert en kupong på 50 kroner.

Det skriver Aftonbladet.

Spillselskapet har funnet vinneren, men får ikke kontakt med ham. Mannen skal bo i Närke-området Øst i Sverige.

- Vi har forsøkt å nå denne mannen men vi får altså ikke svar. Det er heller ikke noen som har kontaktet oss, som tyder på at han ikke vet at han har vunnet over en halv milliard kroner, sier Pierre Jonsson i Svenska Spel.

Svenska spel kommer til å fortsette å få tak i mannen utover søndagen, men sier de kommer til å gå forsiktig fram. De erfarer at det kan være vanskelig å ta en sånn beskjed inn over seg.

- Det trengs mange og lange samtaler før dette synker inn, og når det blir tid for utbetaling fortsetter prosessen over lengre tid.