Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Får kritikk av ansatte i eget direktorat

Ansatte i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) har sendt inn et høringssvar til Justisdepartementet som kritiserer tiltakene foreslått av innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug.

FÅR KRITIKK: Ansatte i Sylvi Listhaugs eget direktorat reagerer på hennes forslag. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
FÅR KRITIKK: Ansatte i Sylvi Listhaugs eget direktorat reagerer på hennes forslag. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norsk Tjenestemannslag i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) er sterkt kritisk til departementets innstrammingsforslag av utlendingslovgivningen, heter det i et høringssvar som er sendt inn til Justisdepartementet av LO-forbundet Norsk Tjenestemannslag (NTL), melder Aftenposten.

- Vår vurdering er at forslagene ikke bidrar til den integreringen man ønsker seg, sier leder for NTL IMDi, Marit Lund Larsen, til avisen, om de 40 forslagene om innstramminger i asyl- og innvandringspolitikken som regjeringen la fram i romjulen.

IMDi har ansvaret for at vedtatte integreringstiltak gjennomføres. NTL er den største fagforeningen i direktoratet, med over 100 medlemmer blant de rundt 250 ansatte. (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!