Donald Trump og Mar-a-Lago

Får lov til å bli

Naboer vil ha ekspresidenten kastet ut.

HJEMME: Donald og Melania Trump på Mar-a-Lago nyttårsaften 2019. Nå har det lokale bystyret slått fast at de kan ha klubben som fast residens. Foto: Jim Watson / AFP / NTB
HJEMME: Donald og Melania Trump på Mar-a-Lago nyttårsaften 2019. Nå har det lokale bystyret slått fast at de kan ha klubben som fast residens. Foto: Jim Watson / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En lang og bitter strid mellom ekspresident Donald Trump og naboer til hans Florida-landsted Mar-a-Lago har fått en foreløpig slutt; byrådet i Palm Beach har besluttet å la ham bli boende på den 69 mål store eiendommen, på tross av at naboer krever ham kastet ut.

- Det later til at ingenting hindrer ham i å bo i eiersuiten, sier bystyreleder Margaret Zeidman ifølge South Florida Sun Sentinel.

Dermed er et klagebrev fra desember, der Trump bes om å finne seg et annet sted å bo, avvist. Ekspresidenten meldte flytting til Mar-a-lago allerede i desember, og akter å bli boende der fast, etter å ha droppet sin tidligere base New York.

Spiller golf

20. januar forlot Trump Det hvite hus i helikopteret Marine One. Etter en kort avskjedsseremoni på flybasen Andrews i Maryland tok han jumbojeten Air Force One til Florida og Mar-a-Lago - hvor han for en stor del har bedrevet tida med å spille golf, tilsynelatende uanfektet av riksrettssaken mot ham som pågår i Washington; han har nektet å vitne.

Ifølge et medlem av klubben tilbrakte Trump tirsdagen med å følge riksrettssaken mot seg selv på TV, melder CBS 12.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer