Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Far med barnevogn påkjørt av taxi

Begge kom uskadd fra hendelsen.

KJØRTE PÅ BARNEVOGN: En far med barnevogn ble i ettermiddag påkjørt av en drosje. Barne er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang, mens mannen ble sjekket ut av ambulansepersonell på stedet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
KJØRTE PÅ BARNEVOGN: En far med barnevogn ble i ettermiddag påkjørt av en drosje. Barne er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang, mens mannen ble sjekket ut av ambulansepersonell på stedet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du informasjon eller bilder? Tips oss på telefon 24 00 00 00, e-post 2400@db.no eller sms/mms 2400.

(Dagbladet): En far med barnevogn er påkjørt av en drosje i et fotgjengerfelt ved Universitetet i Oslo. Mannen er sjekket ut av ambulansepersonell på stedet, mens ungen ble fraktet til sykehus. I 18-tida er det klart at også barnet kom uskadd fra hendelsen, melder NTB.

- Det vi vet er at faren og barnevogna var på vei ut i fotgjengerovergangen, da en drosje kom kjørende og ikke rakk å stanse, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 16.05. De arbeider nå på åstedet i Problemveien på Blindern, og har kontakt med drosjesjåføren. Årsaken til påkjørselen er ikke kjent.

- Nå skal vi snakke grundig med sjåføren, for å finne ut hva som egentlig skjedde, og så etterforske saken videre i etterkant. Jeg har ikke fått opplysninger om at det var vitner til hendelsen, men kan heller ikke utelukke det, sier operasjonslederen.

Det blir rutinemessig tatt blodprøve av føreren, men det er ikke mistanke om rus i denne saken, legger han til.

Saken oppdateres.