Far med påsydd penis

For 11 år siden skar kona av penisen til John Bobbitt. Nå skal han bli far.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Undrenes tid er ikke over. Amerikanske John Wayne Bobbit oppnådde verdensberømmelse på en smertefull måte da hans nåværende ekskone skar av ham penisen under en krangel. Lorena hevdet at kastrasjonen var et resultat av langvarig mishandel og at det var derfor hun kuttet av mannen familiejuvelene i parets bil. Etter avkuttingen kastet hun lemmet ut av bilvinduet.

Det Bobbitt savnet mest ble med stort hell sydd på igjen av dyktige kirurger, og nå skal han angivelig bli far, skriver avisa Daily Record. Ikke med Lorena, riktignok.

Den 32 år gamle nye kona Joanna kan derimot ikke bli gravid etter å ha hatt kreft i eggstokkene. Barnet skal derfor bæres fram av en surrogatmor.

- Vi har funnet en kvinne som vil bære barnet for oss, sier fru Bobbit til avisa.

- John har vært gjennom så mye. Han har fortsatt store traumer på grunn av det som kvinnen utsatte ham for. John har et stort ønske om å bli far igjen. En baby vil bety så mye, ikke minst vil det bevise at han er en normal mann, forklarer Joanna.

Begge har to barn fra før, men John Wayne Bobbitt har ifølge avisa ingen kontakt med sine barn. En medvirkende årsak kan være at han etter penisavkuttingen forsøkte å skape seg et navn i pornobransjen. Slagkraftige titler som «John Wayne Bobbitt uncut» og «Frankenpenis» sørget for litt penger i kassa, men seinere er den falmede filmstjernen kastet i fengsel for salg av tyvgods.

Hverken kona eller Bobbitt ble dømt etter det voldsomme samemnstøtet. Hun ble erklært utilregnelig i gjerningsøyeblikket, og John Wayne Bobbitt ble senere frikjent for mishandling av en domstol.

BARN I VENTE: John Wayne Bobbitt ble verdensberømt for å ha fått penisen avkuttet.