Far med to barn på juletreleting fortsatt savnet

LILLESTRØM (NTB): Store letemannskaper hadde i formiddag ingen spor etter familiefaren som sammen med to barn og en hund er savnet i Rælingen i Akershus. De kom ikke tilbake i går fra en tur for å finne juletre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store politistyrker og frivillige, 70-80 mann og 11 hunder er satt inn i letingen etter de savnede, den 34 år gamle mannen og hans datter på 12 år og sønn på 10 år fra Lillestrøm.

  Alt disponibelt mannskap fra Røde Kors i Follo, Nittedal og Ullensaker deltok i letingen. Det lavet skydekke gjorde det umulig med søk med redningshelikopter.

Kupert

Jan Andersen, operativ leder i Lillestrøm Røde Kors, sier at mannen er lokalkjent, men forholdsvis lite kjent i akkurat dette turområdet.
 - Vi arbeider ut fra at det ble mørkt mens de lette etter juletre, og at de gikk seg bort. Området er så kupert at selv en lommekjent person kan ha problemer med å finne fram, sier Andersen.

 - Jeg regner med at de har tatt seg inn på en av de mange hyttene i området, sier han.

  Lensmannsfullmektig Christian Christiansen ved Fet og Rælingen lensmannskontor sier at alle hyttene i området vil bli gjennomsøkt. En turgår har fortalt at han har så de tre og hunden i Tjuvstuåsen kl. 14.30 i går.