Lara Trump

Får millioner fra svigerdatterens veldedighet

En veldedig organisasjon for hunder med bånd til Donald Trumps svigerdatter, Lara Trump, har brukt snaut to millioner dollar på arrangementer på Trumps eiendom.

SAMMEN: Lara Trump sammen med USAs forrige president, Donald Trump, i Wilmington i Nord-Carolina i fjor høst. Foto: MANDEL NGAN / AFP
SAMMEN: Lara Trump sammen med USAs forrige president, Donald Trump, i Wilmington i Nord-Carolina i fjor høst. Foto: MANDEL NGAN / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Svigerdatteren til USAs forrige president blir nevnt som en favoritt til å bli senator fra Nord-Carolina i 2022. Nå viser en gjennomgang at den veldedige organisasjonen, som har nære bånd til Lara Trump, har brukt opp til 1,9 millioner dollar (drøyt 16 millioner kroner) på arrangementer på Donald Trumps eiendom, Mar-a-Lago, og golfbanen hans, melder Huffington Post.

Organisasjonen, Big Dog Ranch Rescue, jobber med å redde og adoptere hunder. Ifølge dokumenter sendt til amerikanske skattemyndigheter, Internal Revenue Service (IRS), har organisasjonen brukt 1 883 160 dollar på å arrangementer på Mar-a-Lago og Trumps golfbane en kort kjøretur unna. Millionbeløpet skal ha blitt brukt over en periode siden 2014.

I lomma

I tillegg planlegger hundeorganisasjonen å bruke 225000 dollar (drøyt 1,9 millioner kroner) på et arrangement på Mar-a-Lago denne helga. Det går fram av en søknad om arrangementet organisasjonen har sendt inn til de lokale myndighetene i Palm Beach i Florida.

Overskuddet fra slike arrangementer går rett i lomma på Trump, skriver Huffington Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer