Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Får møte foreldrene

KRISTIANSAND (Dagbladet): Den drapssiktede Jan Helge Andersen (19) vil trolig få møte sine foreldre i slutten av uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag skal 19-åringen på nytt møte politiavdelingssjef Geir Hansen i et nytt avhør om barnedrapene i Baneheia. Avhøret vil sannsynligvis finne sted på politikammeret i Kristiansand.

Foreldremøte

Andersens forsvarer, advokat Ben Fegran, Kristiansand, sier til Dagbladet at hans klient ser sterkt fram til å få møte sine foreldre.

- Det er blitt antydet fra politiets side at møtet kan finne sted i slutten av uka, sier Fegran.

Betyr mye

- Min klient ser meget positivt på dette. Nå har han noe å se fram til. Det sier seg selv at dette betyr mye for ham når han har et slikt sterkt ønske om å få treffe dem, sier Fegran.

Mens den medsiktede Viggo Kristiansen (21) stadig roter seg inn i nye selvmotsigelser, har Andersen, ifølge etterforskerne, framstått som svært troverdig i avhørssituasjonen.

Fortsatt blånekter han for å ha deltatt i sex-misbruket av småjentene. Men de øvrige omstendighetene rundt drapene sitter spikret i Andersens hukommelse. Etterforskerne karakteriserer 19-åringens hukommelse som nærmest fotografisk.

DRAPSSIKTET: Jan Helge Andersen blir i dag avhørt på nytt om barnedrapene i Baneheia.