Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Far og datter (10) alvorlig skadd i kollisjon med vogntog

Fraktet til Ullevål sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Føreren av en personbil og hans ti år gamle datter ble fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at de kolliderte med et vogntog ved Løken i Aurskog-Høland kommune fredag morgen.

- Mannen ble sittende fastklemt etter ulykken, mens jenta hadde kommet seg ut da vi kom til stedet, sier operasjonsleder Per Stenslet i Romerike politidistrikt til NTB.

Mannen og jenta, som begge hører hjemme i Aurskog-Høland, kolliderte trolig med tilhengeren til vogntoget etter at dette kom over i feil kjørefelt på fylkesvei 115 ved 8.30-tiden.

- Vi vet foreløpig ikke noe mer om hva som har skjedd. Både Havarikommisjonen og Statens vegvesens ulykkesgruppe er kalt ut for å undersøke ulykkesstedet, sier Stenslet. Det er skiltet omkjøring på stedet.

Føreren av vogntoget, en 35 år gammel mann fra Polen, er tatt inn til avhør og skal også avgi blodprøve.

- Dette er rutine. Han har allerede blåst i alkometer og det er ingen mistanke om kjøring i påvirket tilstand, forklarer Stenslet.

(NTB)