Far og datter fikk barn

Men nå får ikke lengre John (61) og hans datter Jenny (39) lov til å ha sex.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): John Deaves (61), og hans datter Jenny (39) har en ni måneder gammel datter sammen.

Nå har de fått en betinget dom på tre år for incest, og et forbud mot ha sex med hverandre.

Paret har skapt enorm medieoppmerksomhet i Australia etter at de gikk ut offentlig med forholdet sitt på det australske tv-programmet 60 Minutes. Det melder nyhetsbyrået Reuters.

- Paret blir overvåket av de rette myndigheter, sier en talsperson for politiet til nyhetsbyrået Reuters sist mandag.

Forholdet startet da de ble gjenforent for åtte år siden. John Deaves forlot familien da datteren bare var ett år gammel. Da de møtte hverandre igjen, var datteren Jenny gift og hadde to barn. Hun ønsket å involvere John som bestefar og begynte derfor å lete etter ham.

- Jeg hadde barn. Og jeg følte at han burde være en del av deres liv som en bestefar, fortalte Jenny på tv-programmet. Men deres første møte på 30 år ble noe helt annet enn en vanlig familiegjenforening.

- Det var som å møte en mann. Selv om jeg visste at han var min far, var det som å møte en annen voksen da jeg møtte John, fortalte Jenny.

Og følelsene var gjensidige.

Far og datter fikk barn

- Jeg møtte Jennifer og jeg forsto at hun var en vakker og attraktiv kvinne, fortalte John.

- Vi er normale intelligente voksne som har karrierer og normalt liv som alle andre. Men da vi møtte hverandre i livet var vi i biologisk slektskap, fortalte Jenny programlederen.

For bare uker etter at de ble gjenforent startet de et seksuelt forhold.

Mens deres datter og Jennys to barn fra hennes tidligere ekteskap er friske, kom det fram under rettsaken at paret hadde et annet barn i 2001 som døde kort tid etter fødselen.

<B>EN UVANLIG FAMILIE:</B> Jenny og John er far og datter. Jenny har to barn fra et tidligere ekteskap. Sammen har de en ni måneder gammel datter.