SKITT AU: En lørdagstur i solsteika endte opp som et mareritt for en tysk far og hans datter, etter et ublidt møte med en bonde. Foto: Politiet i Dachau
SKITT AU: En lørdagstur i solsteika endte opp som et mareritt for en tysk far og hans datter, etter et ublidt møte med en bonde. Foto: Politiet i DachauVis mer

Far og datter skulle nyte godværet i familiens sportsbil. Så dukket traktoren med flytende gjødsel opp

For en møkkabil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er ikke så greit å si hva den tyske sjåføren og hans tenåringsdatter tenkte da en bonde ved et uhell fylte bilen deres med flytende gjødsel. Men de kom trolig ikke med rosende ord.

Den 53 år gamle sjåføren og hans 14 år gamle datter hadde tilbragt lørdagen på kjøretur med taket nede i den deilige vårsola i Altomünster rundt 30 kilometer nord-vest for München, ifølge nyhetsbyrået AP.

Bilen sto parkert på veiskulderen, da en traktor som fraktet en stor tønne med flytende gjødsel skulle svinge forbi dem. Svingen var imidlertid litt for krapp, og lokket på tønna med gjødsel satt litt for løst. Dermed var ikke den stinkende katastrofen langt unna.

- Sjåføren og dattera ble misfarget og trengte en dusj, opplyste en polititalsmann etter den illeluktende hendelsen, ifølge den tyske avisa Bild.

Ifølge politiet ble både far og datter «dekket fra topp til tå» med flytende gjødsel. Bilen, som før hendelsen hadde en verdi på rundt 45 000 kroner, må trolig også vrakes, skriver Bild.

Men skitt au, det kunne gått verre.

Politiet kunne nemlig melde at ingen ble fysisk skadd i hendelsen. Hvordan det står til med psyken til de involverte etter hendelsen er ikke kjent.