<strong>KENNEDY &amp; BRANDT:</strong> Willy Brandt, som da var borgermester  i Berlin, fikk møte John F. Kennedy i det Hvite Hus i 1961. Foto: MARION S. TRIKOSKO
KENNEDY & BRANDT: Willy Brandt, som da var borgermester i Berlin, fikk møte John F. Kennedy i det Hvite Hus i 1961. Foto: MARION S. TRIKOSKO Vis mer

- Far og jeg hadde et nært og varmt forhold, sier Willy Brandts norske datter

Willy Brandts «ukjente» datter viser fram brevskatten etter faren sin, og bidrar til et nytt bilde av den - nesten - norske fredsprisvinneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN (Dagbladet): «Ikke noe kan forhindre at Ninja står meg spesielt nær - heller ikke selv om det er en relativt stor geografisk avstand mellom oss», skrev Willy Brandt i 1948 til sin tidligere kone Carlota Torkildssen. 

I hyppige brev direkte til den lille datteren i Oslo pludrer han om sin egen - travle - hverdag i Berlin.

- Han greide å formidle til meg hvor viktig det var at nettopp han deltok aktivt i å bygge opp igjen det andre fedrelandet sitt, det som nå lå i grus.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer