Far og onkel løslatt i tvangsgiftesak

- Vilkårene for å holde dem i varetekt var ikke til stede.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De to mennene som er siktet for frihetsberøvelse av sin 21 år gamle datter og niese, ble løslatt av politiet etter avhør lørdag.

- Vilkårene for å holde de to mennene i varetekt er ikke til stede, sier jourhavende jurist, Pål Hernes, i Oslo politidistrikt til NTB.

Den 21 år gamle kvinnens far og onkel satt lørdag i avhør hos politiet på Grønland politistasjon, siktet for frihetsberøvelse. De to mennene skal ha fulgt etter 21-åringen de siste dagene, og hun fryktet at hun ville bli bortført og tvangsgiftet. Omkring midnatt natt til lørdag følte hun situasjonen så truende at hun varslet politiet. Kort tid etter ble hennes 46 år gamle far og 32 år gamle onkel pågrepet.

Familien kommer opprinnelig fra Marokko, men er norske statsborgere.Politibeskyttelse Politiet vil ikke si om de to mennene har innrømmet å ha planlagt å tvangsgifte den 21 år gamle kvinnen.

- Siden saken er under etterforskning, kan jeg ikke kommentere hva som er kommet fram i avhør, sier Hernes.

Han vil verken bekrefte eller avkrefte om kvinnen nå får politibeskyttelse etter at de to familiemedlemmene hun frykter skal bortføre henne nå er løslatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer