Far og sønn døde i mulig okseangrep

Odd Kåre Fet (78) og Ole André Ramstad Fet (52) døde på et beiteområde i Sykkylven søndag kveld.

OMKOM: Oversiktsbilde fra Velledalen i Sykkylven kommune, der to personer søndag ble funnet døde. Politiet mistenker at de har blitt drept av okser. Foto: Christine Fohlin Verneland, Nyss / NTB
OMKOM: Oversiktsbilde fra Velledalen i Sykkylven kommune, der to personer søndag ble funnet døde. Politiet mistenker at de har blitt drept av okser. Foto: Christine Fohlin Verneland, Nyss / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To personer ble funnet døde på et beiteområde i Sykkylven på Sunnmøre søndag kveld.

Mandag ettermiddag gir ordfører Odd Jostein Drotninghaug og seksjonsleder Tony Gjerde i Sykkylven lensmannsdistrikt en oppdatering i saken. Denne ble sendt på TV 2.

Gjerde sier at det var to menn som ble funnet døde. Både luftambulanse og ambulanse var allerede på stedet da politiet ankom, sier han.

Det ble forsøkt å gi livreddende førstehjelp, men til ingen nytte.

- De to omkomne er to voksne menn som begge er bosatt i Sykkylven, og de er far og sønn, sier Gjerde.

- Det er Odd Kåre Fet (78) og Ole André Ramstad Fet (52) som omkom, sier han.

Han sier at de to dro ut for å flytte oksene som var på beite på området.

Han sier at noe sannsynligvis har gjort at dyra gjorde utfall mot de to, som gjorde at de to ble skadd.

- Nøyaktig hvordan dette har skjedd, vet vi ikke, sier Gjerde.

Politiet etterforsker fortsatt hendelsen, men seksjonslederen understreker at de ikke mistenker at det har skjedd noe kriminelt.

Gjerde forteller videre at familien til de avdøde nå ønsker ro. Ordfører Drotninghaug sier at de nå jobber med å følge opp familiene, og at de også blant annet har åpen kirke for andre som trenger noen å prate med i Sykkylven i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer