USA:

Far og sønn døde i trafikkulykke

Michael Marlow og hans fem år gamle sønn døde i en grusom trafikkulykke tidligere denne uka. Fire andre er innlagt på sykehuset.

DØDE: Far og sønn mistet livet i ulykken. Foto: First Presbyterian Church of Statesville/GoFundMe
DØDE: Far og sønn mistet livet i ulykken. Foto: First Presbyterian Church of Statesville/GoFundMe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Michael Shane Marlow (39) og sønnen hans Bentley (5) døde etter at golfbilen deres ble truffet av en bil i North Carolina. Det skriver The Independent.

Lokale myndigheter skal ha fått flere meldinger om en Honda som kjørte vinglete på veien. Bilen skal ha kommet over i motsatt kjørefelt og krasjet med golfbilen.

Det var totalt seks personer i golfbilen. Michael og Bentley er bekreftet omkommet, de fire andre er fortsatt innlagt på sykehus.

Moren til Bentley, Amy Marlowe (26), var blant passasjerene og mottar nå medisinsk behandling sammen med tre andre.

I sorg

Medlemmer av lokalsamfunnet tok til kirken tirsdag kveld for en seremoni til minne om Michael og Bentley, og for å be for passasjerene som er innlagt på sykehuset.

- Jeg er sint på Gud. Ingen ord kan forklare dette. Det er ingen teologi som hjelper meg å forstå hvordan et barn hvis liv nettopp har begynt, kan bli tatt bort fra familien, vennene sine og oss, skrev kirka på Facebook.

En familievenn har opprettet en GoFundMe-kampanje, hvor de skriver følgende oppdatering:

- Amy har gjennomgått flere omfattende operasjoner de siste dagene. Hun mistet dessverre halve høyrebeinet i ulykken. Legene har gjort alt de kan, nå trenger kroppen hennes tid til å leges.

FIRE DREPT: To år etter en fatal ulykke i Colorado, er dommen klar. Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer

Farlig for alle

Sjåføren av Hondaen, en 23 år gammel mann, ble ikke skadd. Han er nå siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand.

- Kjøring i ruspåvirket tilstand er farlig, ikke bare for sjåføren, men for alle andre på motorveien også, sa Jeffrey Swagger fra motorveipatruljen i North Carolina.

Samtidig advarte han alle førere om å være forsiktige.

- Golfbiler er et populært framkomstmiddel for å komme seg ut og nyte nabolagene og samfunnet, men det kan også oppstå farlige situasjoner.

Honda-føreren er varetektsfengslet med en kausjon på 250 000 dollar.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer