Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Far og sønn drepte hverandre

En av veteranene i separatistkampen på Korsika, Marcel Lorenzoni (50), havnet i heftig krangel med sønnen Pierre (21) i dag og det endte med at far og sønn drepte hverandre, opplyser politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årsaken til krangelen er ikke kjent. Den tragiske hendelsen fant sted i hjembyen Bastelica.

Marcel Lorenzoni ble kjent på begynnelsen av 80-tallet. Han var med i en gruppe som en gang kidnappet folk man mistenkte for å være agenter for den franske regjering. De forskanset seg sammen med gislene på et hotell i Ajaccio i tre dager før de overga seg til politiet.

Lorenzoni var også blant de mistenkte da den franske prefekten på øya, Claude Erignac, ble drept i Ajaccio i 1998. Han ble arrestert, men gikk til sultestreik og ble løslatt etter noen uker.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling