Far og sønn siktet for dansk trippeldrap

En makaber trippeldrapssak rulles opp i Danmark. En sønn og faren hans er siktet for å ha drept massasjepiken Marianne Pedersen og hennes to barn. En av politiets teorier er at likene ble skjult i en fryser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pedersen (36) og hennes to barn, Dennis og Brian, har vært savnet siden 16. juni. Peter Lundin (28) ble nylig arrestert og siktet for drap. Ved 14-tida i går ble farens hans, Ole Bostrøm Lundin (65) også siktet for drap, skriver danske Ekstra Bladet.

Politiet har foreløpig ikke sagt hva farens rolle i drapssaken skal være. Han skal være arrestert på bakgrunn av en vitneobservasjon.

- Sønnen min traff Marianne på et massasjeinstitutt i København. Jeg veit ikke om han var kunde, for det er ikke slikt man spør sønnen sin om. Men seinere ble han konsulent for henne, og etter en stund ble de kjærester, har 65-åringen sagt tidligere.

Tidligere drapsdømt

Politiet har vært svært opptatt av et kjøleskap og en fryser i avdødes hjem. Både kjøleskapet og fryseren skal ha vært tømt for matvarer, og politiet har bedt folk se etter matvarer som er kastet i området.

Både far og sønn er tidligere dømt i en makaber drapssak. For ti år siden ble Peter Lundin dømt til 20 års fengsel for drapet på sin mor. Faren ble dømt til to års fengsel for å ha hjulpet til med å grave ned sin egen ektefelle. Drapet ble begått i North Carolina i USA. Straffen ble seinere kraftig redusert, og sønnen fikk dra hjem til Danmark for noen år siden.