Far og sønn trolig drept av reker

Det som skulle bli en koselig nyttårsfeiring endte i tragedie for den danske familien. Legene tror rekemiddagen drepte både far og sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På nyttårsaften skulle familien i den danske byen Ejstrupholm storkose seg med god mat. Men under middagen ble faren dårlig.

- Han sa han hadde vondt i magen. Så gikk han og la seg i sengen. Han døde før vi forsto hvor syk han var, sier et familiemedlem.

Neste formiddag ble de to barna i huset også dårlige. Den ni år gamle datteren ble sendt til sykehuset i full fart, og ble behandlet for matforgiftning. Søndag ble familiens 18 år gamle sønn også dårlig, skriver Expressen. 18-åringen døde i ambulansen på vei til sykehuset.

Matforgitning

- Symptomene tyder på at de døde av matforgiftning. Men vi vet ikke om det er virus, bakterier eller gift. Vi fant reker som luktet ille. Derfor mistenker vi at rekene kan ha forårsaket tragedien, sier lege Arne Poulstrup til den danske avisa Horsens Folkeblad.

Familien er dypt preget av de forferdelige dødsfallene.

- Dette er en ufattelig tung situasjon. Tenk deg sjøl at den ene dagen må du ringe slektninger og forteller at pappa er død. Neste dag må du ringe igjen og si at nå er sønnen død også. Slikt skjer bare i amerikanske grøssere, sier et familiemedlem til Ekstra-Bladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer