Far og sønn trolig drept av reker

Det som skulle bli en koselig nyttårsfeiring endte i tragedie for den danske familien. Legene tror rekemiddagen drepte både far og sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På nyttårsaften skulle familien i den danske byen Ejstrupholm storkose seg med god mat. Men under middagen ble faren dårlig.

- Han sa han hadde vondt i magen. Så gikk han og la seg i sengen. Han døde før vi forsto hvor syk han var, sier et familiemedlem.

Neste formiddag ble de to barna i huset også dårlige. Den ni år gamle datteren ble sendt til sykehuset i full fart, og ble behandlet for matforgiftning. Søndag ble familiens 18 år gamle sønn også dårlig, skriver Expressen. 18-åringen døde i ambulansen på vei til sykehuset.

Matforgitning

- Symptomene tyder på at de døde av matforgiftning. Men vi vet ikke om det er virus, bakterier eller gift. Vi fant reker som luktet ille. Derfor mistenker vi at rekene kan ha forårsaket tragedien, sier lege Arne Poulstrup til den danske avisa Horsens Folkeblad.

Familien er dypt preget av de forferdelige dødsfallene.

- Dette er en ufattelig tung situasjon. Tenk deg sjøl at den ene dagen må du ringe slektninger og forteller at pappa er død. Neste dag må du ringe igjen og si at nå er sønnen død også. Slikt skjer bare i amerikanske grøssere, sier et familiemedlem til Ekstra-Bladet.