Far og sønn var i Brasil for å se på nye forretningsmuligheter

Karsten Moholt (58) og Karsten Aleksander Moholt (35) og Kristian Berg Andersen (37) er de tre savnede nordmennene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I dag klokken 13.00 er navnene på de to andre nordmennene om bord på det savnede Air France-flyet frigitt.

Karsten Moholt (58) og Karsten Aleksander Moholt (35), far og sønn begge fra Hordaland, var to av i alt tre norske statsborgere som nå fryktes omkommet etter at flyet forsvant utenfor kysten av Brasil.Som Dagbladet skrev tidligere i dag, er 58-åringen hovedaksjonær og daglig leder i familieselskapet Karsten Moholt AS, som driver elektrisk- og mekanisk servicevirksomhet innen oljebransjen. Også sønnen på 35, som er utdannet senioringeniør, er medeier i selskapet, som har adresse i Michael Krohnsgate i Bergen.

På forretningsreise- Far og sønn Moholt var i Brasil for å vurdere etablering av virksomhet der. De var altså på en forretningsreise og på veg hjem, sier advokat Robert Neverdal til Dagbladet.

Det vil bli konstituert ny daglig leder i selskapet Karsten Moholt AS og valgt nytt styre så snart det er praktisk mulig. Karsten Moholt var styreleder og sønnen Karsten Aleksander Moholt var styremedlem sammen med sin søster.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer