Far og to barn savnet i natt

RÆLINGEN (Dagbladet): Alt disponibelt mannskap ble seint i går kveld satt inn i letingen etter en 34 år gammel far og hans to barn på ti og tolv år som er savnet etter en skogstur i går kveld. Både faren og de to barna er lokalkjente i området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Faren, de to barna og familiens schæfer-hund gikk ut fra boligen på Grini i Rælingen ved 14-tida i går. Planen var at de skulle kombinere skogsturen med å hente juletre.

 Da de ikke kom hjem til avtalt tid, varslet familien Romerike politikammer kl 19.40. Politiet anså situasjonen som så alvorlig at det ble slått storalarm. Alt disponibelt mannskap, innkludert fire hunde-patruljer, lette i natt etter de savnede. Utover natten stilte også hovedredningssentralen på Sola et helikopter og store styrker til disposisjon.

  Ennå ved 11-tida i morges har letemannskapene ikke funnet spor etter de tre.

Dårlig kledd

Ifølge politiet og redningsledelsen ved Sola var faren og barna normalt godt kledd for en søndagstur i marka, men de er langt fra kledd for å overnatte ute. De har heller ikke med utstyr eller mat.

  Ledelsen ved Hovedredningssentralen på Sola opplyste til Dagbladet seint i går kveld at et helikopter skulle settes inn i letingen fordi faren til de to barna røyker, og derfor ville ha mulighet til å tenne bål, noe helikopteret vil observere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer