EFFEKTIV MEDISIN: Flyselskapet Delta har vært plaget med forsinkelser, men har funnet en effektiv medisin for å blidgjøre passasjerer. Her fra Salt Lake City International Airport. Foto: REUTERS/Lucas Jackson
EFFEKTIV MEDISIN: Flyselskapet Delta har vært plaget med forsinkelser, men har funnet en effektiv medisin for å blidgjøre passasjerer. Her fra Salt Lake City International Airport. Foto: REUTERS/Lucas JacksonVis mer

Får skryt for pizzafester for forsinkede flypassasjerer

Fly-ekspert vil dra det lenger, med gratis cocktails.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Passasjerer om bord i Delta Air Lines fly har de siste dagene twitret om god stemning i situasjoner da man egentlig skulle vente noe helt annet om bord: Under påtvungne mellomlandinger og timelange forsinkelser.

- Yess! Pizza-party! «Vi sitter fast på en rullebane på en @Delta flight på grunn av været. Så de gir oss et pizza-party!», skrev for eksempel en begeistret Riley Vasquez for to dager siden.

Ifølge CNN måtte hans flygning fra Philadelphia til Atlanta lande i Knoxville, Tennessee, på grunn av uvær i Atlanta. Det tok passasjerene tydeligvis med godt humør.

I går konstaterte Vasquez at tweeten hans spredde seg som en farsott, og la ut flere bilder fra om pizza-partyet. Flyet landet til slutt tre timer forsinket i Atlanta.

Ifølge Daily Mail meldte andre passasjerer om liknende matservering på forsinkede Delta-fly fra Ohio, Illinois og Mississippi.
 
Gratis cocktails! Nå viser det seg at pizza-utdelingene er del av en planlagt sjarmoffensiv, eller kanskje heller blidgjøringsoffensiv, fra Delta.

«Det er del av en innsats i hele selskapet når været avbryter våre operasjoner å gi mat og drikke til forsinkede kunder», sier selskapets talsmann Morgan Durrant.


Det tror sjefen for flysporings-nettstedet Flightaware.com, Daniel Baker, er en god idé.

«Et måltid kan gjøre mye for å roe nerver, og det gir plass til observasjonen at det var langt færre tilfeller av raseri om bord når flyselskaper ga ut gratis mat og cocktailer"», sier han ifølge CNN.