<strong>EFFEKTIV MEDISIN:</strong> Flyselskapet Delta har vært plaget med forsinkelser, men har funnet en effektiv medisin for å blidgjøre passasjerer. Her fra Salt Lake City International Airport. Foto: REUTERS/Lucas Jackson
EFFEKTIV MEDISIN: Flyselskapet Delta har vært plaget med forsinkelser, men har funnet en effektiv medisin for å blidgjøre passasjerer. Her fra Salt Lake City International Airport. Foto: REUTERS/Lucas Jackson Vis mer

Får skryt for pizzafester for forsinkede flypassasjerer

Fly-ekspert vil dra det lenger, med gratis cocktails.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Passasjerer om bord i Delta Air Lines fly har de siste dagene twitret om god stemning i situasjoner da man egentlig skulle vente noe helt annet om bord: Under påtvungne mellomlandinger og timelange forsinkelser.

- Yess! Pizza-party! «Vi sitter fast på en rullebane på en @Delta flight på grunn av været. Så de gir oss et pizza-party!», skrev for eksempel en begeistret Riley Vasquez for to dager siden.

Ifølge CNN måtte hans flygning fra Philadelphia til Atlanta lande i Knoxville, Tennessee, på grunn av uvær i Atlanta. Det tok passasjerene tydeligvis med godt humør.

I går konstaterte Vasquez at tweeten hans spredde seg som en farsott, og la ut flere bilder fra om pizza-partyet. Flyet landet til slutt tre timer forsinket i Atlanta.

Ifølge Daily Mail meldte andre passasjerer om liknende matservering på forsinkede Delta-fly fra Ohio, Illinois og Mississippi.
 
Gratis cocktails! Nå viser det seg at pizza-utdelingene er del av en planlagt sjarmoffensiv, eller kanskje heller blidgjøringsoffensiv, fra Delta.

«Det er del av en innsats i hele selskapet når været avbryter våre operasjoner å gi mat og drikke til forsinkede kunder», sier selskapets talsmann Morgan Durrant.


Det tror sjefen for flysporings-nettstedet Flightaware.com, Daniel Baker, er en god idé.

«Et måltid kan gjøre mye for å roe nerver, og det gir plass til observasjonen at det var langt færre tilfeller av raseri om bord når flyselskaper ga ut gratis mat og cocktailer"», sier han ifølge CNN.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer