Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Får støtte for ung kjærlighet

Kjærligheten mellom Woody Allen og Mia Farrows adoptivdatter Soon-Yi, blomstrer. Hollywood-stjernene støtter fortsatt Woody Allen, til tross for uhyrlige anklager om både fysisk og psykisk incest mot egne og adopterte barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den kjente filmskaperen innledet et intimt forhold til sin samboer Mia Farrows adoptivdatter Soon-Yi da hun var tenåring. Og kjærligheten ser fremdeles ut til å blomstre, selv om forholdet har vakt avsky og er fordømt på det sterkeste av Soon-Yis «mamma», Mia Farrow.

Selv etter Mia Farrows ferske, avslørende biografi ser ikke Hollywood ut til å vende Woody Allen ryggen.

Sykelig sjalusi

I filmbyen er den rådende oppfatning at Mia Farrow tok samlivsbruddet og Allens forhold til adoptivdatteren så tungt, at sykelig sjalusi utløste de verste fantasihistoriene. Med incest- og overgrepsanklager som de verste beskyldningene.

PDen skandaleombruste regissøren, som nå lever sammen med Mia Farrow og Andri Previns adoptivdatter, Soon-Yi (26), høster støtte fra blant andre Julia Roberts, Demi Moore og Goldie Hawn, ifølge The Express.

Filmversjon

I den ferske biografien, «What Falls Away», skriver Farrow blant annet at hun ikke orker å møte sin adoptivdatter: «Men jeg kommer til å savne henne hele livet. Jeg elsker henne fortsatt som mitt eget barn.»

Underveis i arbeidet med biografien mottok hun stadig brev fra Woody Allen, som tryglet henne om å «ikke utlevere det tidligere parets privatliv».

Der henvendte regissøren seg, for en gangs skyld, til døve ører. Men også Allen planlegger å komme med sin versjon av hva som egentlig hendte forut for samlivsbruddet. Og hans versjon blir en film.

ØMT: Selv i den mest liberale delen av amerikansk underholdningsliv, vakte det oppsikt at Woody Allen innledet et forhold til sin samboer Mia Farrows adoptivdatter mens jenta var tenåring. Nå har Soon-Yi og Allen vist sin kjærlighet offentlig i flere år. Foto: BULLS