Får svar på dødsgåte i dag

LONDON: Nordmannen Kai Holmen Nygaard (28), som ble funnet død i Themsen i London tirsdag, vil bli obdusert i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Deretter vil en rettsinstans redegjøre for dødsårsaken. Scotland Yard kunne i går ikke si noe mer om etterforskningen.

- Obduksjonen er en del av den videre etterforskningen, sa Scotland Yard til Dagbladet i går.

Politiet ønsker ikke å uttale seg om hva slags form for etterforskning som utføres i påvente av den endelige obduksjonsrapporten. Dødsårsaken er ventet å foreligge i ettermiddag. Hva som førte til nordmannens død, vil det sannsynligvis ta noe mer tid før politiet kan redegjøre for.

Gode skussmål

Det er imidlertid ingen tvil om at personen som ble funnet i Themsen tirsdag formiddag, er den savnede nordmannen.

Kai Holmen Nygaard flyttet fra Oslo til London i vår. Han bodde i Nordvest-London, i et område som karakteriseres som et multikulturelt arbeiderklassestrøk.

Personer i databransjen i Oslo, som Dagbladet har vært i kontakt med, gir uttrykk for at de er sjokkerte over nordmannens død. Avdøde Holmen Nygaard får de beste skussmål.

28 år gamle Nygaard jobbet i datafirmaet Computer Futures i London. Det var kolleger herfra han skulle treffe da han forsvant sporløst lørdag den 25. november.

På pub

Kai Holmen Nygaards arbeidsplass ligger bare noen kvartaler fra puben Admiral Duncan, der han sist ble sett klokka 20 lørdagskvelden han forsvant. Seinere på kvelden, klokka 23, var han i telefonkontakt med sine arbeidsvenner. Da var han på vei fra King's Cross til Clerkenwell for å møte kameratene. Siden det hørte ingen fra ham.