Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Får tilbake pengene etter ADSL-tabbe

Telenor gir psykisk utviklingshemmede Ståle tilbake pengene han betalte for bredbånd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ståle Mikarlsen fra Vadsø har betalt 7650 kroner i regninger for ADSL de siste to årene. Pengene han gjerne skulle brukt til nye møbler og moped, gikk rett til Telenor inntil hjelpevergen hans tittet på telefonregningene.

- Hjelpevergen min spurte hvorfor jeg betalte for ADSL. Jeg vet ikke hva det er for noe, sier Mikarlsen til Dagbladet Finnmarken.

Ståle har etter alt å dømme blitt overtalt til å kjøpe bredbånd av en ivrig telefonselger. Men det er aldri blitt installert ADSL hjemme hos ham.

Før helga sa informasjonssjef Knut Sollid i Telenor til avisa at de ikke kunne love at Ståle skulle få tilbake pengene.

Men etter at mediene skrev om saken i dag, ringte Sollid til Dagbladet.no og fortalte at Ståle får tilbake pengene.

- Vi mener fortsatt at vi ikke uten videre har noen forutsetninger for å vite om noen av kundene våre har handikap. Den eneste informasjonen selgerne har, er navn og telefonnummer. Men jeg har sett på denne saken i dag, og har bestemt at vi vil ettergi hele beløpet på 7650 kroner, sier Sollied.

- Vi synes dette er leit, og det skulle kanskje ikke ha skjedd. Derfor gir vi i tillegg kunden et halvt års gratis telefonabonnement, sier Sollied til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media