Får tilbud om psykologhjelp etter at lagkamerat (17) skal ha forsøkt å ta livet av bror og far

Vil få slutt på ryktene.

MÅTTE BRYTE SEG INN: Vinduet på ytterdøra ble knust av politiet da de tok seg inn i villaen under voldsepisoden. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
MÅTTE BRYTE SEG INN: Vinduet på ytterdøra ble knust av politiet da de tok seg inn i villaen under voldsepisoden. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tenåringsguttene på fotballaget til 17-åringen som angivelig forsøkte å drepe sin egen far og storebror torsdag, er tilbudt psykologhjelp. Lagets trener forteller til Dagbladet at det i sportsmiljøet går rykter om voldsepisoden.

- Vi har informert dem om det vi vet har skjedd. Det er selvsagt mye rykter som går i SMS og andre steder, så vi ønsket å si det vi faktisk vet med ressurspersoner tilstede, sier treneren til Dagbladet.  Fem ganger i uka 17-åringen ble i dag varetektsfengslet i to uker.

Kvelden før han grytidlig om morgenen angivelig forsøkte å ta livet av sin egen bror og far, spilte han fotballkamp med vennene på Oslo-laget.

Mange av guttene på laget kjenner lagkameratens bror - som er alvorlig stikkskadd etter voldsepisoden - og guttens far, som også ble lagt inn på sykehus. Han er nå stabil.

- Vi har ikke hatt psykolog her ennå, men alle gutta har tilbud om det. Det er foreløpig ingen som har takket ja til det, men man reagerer forskjellig så det kan godt hende noen ønsker å snakke med en psykolog litt senere, sier han.

Guttene på fotballaget har trent opp til fem ganger i uka med tenåringen som er siktet for drapsforsøk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer