Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Får trøst av statsministeren

Den danske statsministeren Anders Fogh Rasmussen sier at han setter umåtelig pris på prins Henriks innsats for Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Danskene vet fremdeles ikke helt hva de skal tro etter at dansk-franske prins Henrik har tatt bladet fra munnen og klaget over at han ikke føler seg anerkjent nok.

Mens mange politikere synes utspillet til den aldrenden prinsen grenser til det pinlige, har danskenes nyvalgte statsminister Anders Fogh Rasmussen valgt å gi sin uforbeholdne trøst og støtte.

- Regjeringen ønsker å uttrykke den aller største anerkjennelse av det arbeidet som prins Henrik har utført og fortsatt utfører for det danske samfunnet, sa statsministeren i dag, ifølge BT.

Ingen vet enda helt hva slags følger prinsens åpenhjertighet har for stillingen til det danske kongehuset, men kommunikasjonseksperter er nådeløse om utspillet og mener at prinsen hadde fått sparken hvis han var i et privat firma:

- Han uttaler seg negativt om firmaet (kongehuset), om firmaets kunder (danskene) og om firmaets fremtid, sier en rådgiver.

Hele Norges coronakart