Tromsø-tragedien:

- Faren håper å klare det

Bistandsadvokat Erik Ringberg forteller til Dagbladet at faren håper på å komme seg tilbake til en normalisert hverdag – i den grad det er mulig.

TRAGEDIE: For en måned siden ble en kvinne og hennes tre døtre funnet livløse i sjøen i Tromsø. Tre av dem døde av drukning og nedkjøling. Foto: Jonas Høylo Fundingsrud
TRAGEDIE: For en måned siden ble en kvinne og hennes tre døtre funnet livløse i sjøen i Tromsø. Tre av dem døde av drukning og nedkjøling. Foto: Jonas Høylo Fundingsrud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For én måned siden endret livet til en mann fra Tromsø seg dramatisk. På en gangvei på Fagereng i Tromsø ble det oppdaget en forlatt barnevogn. I sjøen ble mannens tre barn, samt mora til barna, funnet livløse.

Kvinnen i 20-åra og de to eldste døtrene døde av drukning og nedkjøling, ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten. Den yngste jenta er utenfor umiddelbar livsfare, og er blitt overført til Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN) i Tromsø.

- Krevende

Farens bistandsadvokat, Erik Ringberg, forteller til Dagbladet at han, politiet, statsadvokat Lars Fause og forsvarer Tore Pedersen møttes mandag for en oppsummering av etterforskningen.

Etterpå møtte Ringberg barnefaren.

- Vi gjennomgikk hva som gikk fram av møtet. Det er klart at dette er krevende for ham, og han ser fram til at saken blir ferdig. Han ønsker å komme seg i arbeid og en normalisert hverdag – i den grad det er mulig. Han håper å klare det på et vis, sier Ringberg til Dagbladet.

Håper på svar

Barnefaren kom til Norge i 2015, og mora kom i 2017 etter søknad om familiegjenforening. Familien på fem bodde sammen i en bolig i Tromsø. Faren har vært i jobb, mora var tilknyttet et introduksjonsprogram i kommunen og barna gikk på skole og i barnehage.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer