Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Faren over i Drammen

Gassflasken ble dumpet i elva. Fortsatt kaos i trafikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Eksplosjonsfaren er nå over i Drammen. Politiet undersøkte flasken og fant ut at det var lite gass i den, så ble den dumpet i elva.

Rett før klokka ti ble det slått full alarm i byen. En gassflaske sto i brann under Holmenbroa. Politiet sperret E18 og alle andre veier på sørsiden av byen. Motorveibrua og Holmenbrua er sperret for trafikk. Togene fikk heller ikke gå under brua, skriver Drammens Tidende.

Politiet betraktet eksplosjonsfaren som stor, og opprettet en sikkerhetssone på 300 meter rundt flaska, som inneholdt acetylen.

Politiet vurderte å få en skarpskytter til å skyte hull i flaska, men valgte isteden å få brannvesenet til å kjøle den ned. Et varmesøkende kamera undersøkte flaska og fant ut at det var lite gass i den. Den ble så dumpet i elva.

Alle som var i området på 300 meter rundt flaska ble evakuert, også flere arbeidere på den nye broa måtte evakueres. Ingen personer har kommet til skade.

Det er fullt trafikkaos ved og i Drammen. All trafikk måtte kjøre over Bybrua. Veiene er nå gjenåpnet, men det er svært store køer i området.