Faren rømte med sønnen til Mexico

Ola Thune klarte å spore opp Thor Antonio (10). Moren fortviler over at sønnen ikke kommer tilbake til Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I 1999 rømte barnefaren til treårige Thor Antonio fra Bergen og tok med seg sønnen til Mexico. I Norge satt moren, Laila Osmo, igjen.

Nå har sønnen blitt ti år, og ennå har ikke moren lyktes i kampen om å få han tilbake til Norge.

- Kanskje får jeg ikke se igjen min sønn før han blir voksen og selv kan oppsøke meg. Selv om min ekssamboer har begått en alvorlig kriminell handling ved å frarøve meg samvær med Thor Antonio, er han i ferd med å vinne. Det er bittert, sier hun til Aftenposten.

Bilder

Ved årsskiftet klarte privatetterforsker Ola Thune og hans TVNorgeteam å spore opp den hemmelige adressen der Thor Antonio holdes skjult i Mexico City. Da fikk Laila Osmo endelig se bilder av hvordan sønnen ser ut i dag.

- Han hadde sendt flere e-poster til Laila Osmo. Vi trigget ham til å sende nok en mail, som ble sporet til en internettkafé i Mexico City. Dit kom han sammen med sønnen, og vi klarte å spane ham tilbake til bostedet, forklarer Thune.

Han forteller at mannen på ny har gått i dekning med sønnen. En dommer varslet privatskolen der gutten bor om at de ville hente ham. Dermed ble faren ble forhåndsvarslet, og de forsvant igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer