DESPERAT: Mens faren lette desperat etter sine tre barn i blant annet Australia, skal moren ha holdt dem innesperret i denne leiligheten i Bromölla i Skåne, ifølge svensk politi. Foto: christian ornberg/exp
DESPERAT: Mens faren lette desperat etter sine tre barn i blant annet Australia, skal moren ha holdt dem innesperret i denne leiligheten i Bromölla i Skåne, ifølge svensk politi. Foto: christian ornberg/expVis mer

Faren til de innesperrede barna: - Jeg har lett etter barna mine siden 90-tallet

Lette i Australia, mens barna skal ha vært i fangenskap bak denne døra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den svenske avisa Kvällsposten har lykkes i å få kontakt med faren til de tre barna, som nå er voksne, som moren skal ha holdt innesperret i minst ti år i Bromölla i Skåne.

Han forteller at forholdet til moren tok slutt i 1998.

Skrev til Australia
- Jeg forlot moren. Vi fungerte ikke sammen, sier han på telefonen til Kvällsposten.

Selv om de var enige om at han skulle fortsette å ha kontakt med sine barn, skal moren ha brutt avtalen - på det groveste. Det hjalp heller ikke å ta kontakt med tingretten.

- En gang fikk jeg høre at de bodde i Åre og prøvde å finne dem der. Senere fortalte morens advokat at de hadde flyttet til Australia. Jeg skrev till den svenske ambassaden i Australia og ga dem barna personnummer men fikk vite at de ikke visste noe om dem, sier han til Expressen.

Sendte blomster Senere har han søkt på internett, og sendt blomster til en adresse hvor de skulle være i Midt-Sverige.

Men til ingen nytte.

- Jeg sendte blomster for at barna  skulle vite at de har en pappa som tenker på dem, sier han.

Et mobilnummer som han sendte sammen med blomsterne, skal visstnok ha nådd barna - uten at de hadde mulighet til å ringe tilbake.

- Jeg har vanskelig for å beherske følelsene mine, sier han og gråter mens han snakker med Kvällsposten.