Farens brev - med håp om en ny sønn

«Jeg er en suksessrik advokat, et tidligere medlem av delstatsparlamentet, en sønn, en bror, men viktigst: Jeg er en far. Som 38-åring ble jeg velsignet med en perfekt guttebaby.»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slik starter et brev som ligger på Clonaids hjemmesider. Brevet er angivelig skrevet av han som håper å bli faren til verdens første klonede baby.

«Stå opp»

I brevet skriver mannen at kona fødte en liten gutt med en sjelden hjertefeil. Da sønnen var ti og en halv måned døde han på operasjonsbordet.

«Der og da bestemte jeg meg for at jeg aldri ville gi opp dette barnet. Jeg ville ikke stoppe før jeg kunne gi hans DNA - hans genetiske materiale - en sjanse. Jeg visste at vi bare hadde én mulighet: menneskekloning,» skriver faren, og fortsetter: «...for første gang i menneskehetens historie kunne ikke jeg/vi akseptere døden som en ende. Ikke siden vår herre og frelser, Jesus Kristus, henvendte seg til Lasarus og sa at han skulle «stå opp» fra graven, har mennesket klart å brulegge veien mellom liv og død».

Anonym

Dermed tok han vare på celler fra guttens kropp og kontaktet vitenskapsfolk.

«Til slutt møtte jeg en snill og briljant kvinne i Albany i New York, dr. Brigitte Boisselier. Jeg visste fra vårt første møte at vi sammen kunne forandre verden. Sammen kunne vi gjøre døden til noe annet enn den ubarmhjertige ånden den er i dag. At vi gjennom kloning kan hjelpe menneskeheten til å leve lenger og sunnere. At vi slipper å frykte døden som veis ende», fortsetter mannen.