Jenni Solbø omkom i fallulykke

Farens takk etter Jennis død

Gudleiv Solbø: - Flotte mennesker vi setter stor pris på.

VINDUET VAR IKKE FESTET: Jenni Solbø mistet livet i fall fra fjerde etasje på Briskeby i Oslo sist lørdag. Foto: Privat.
VINDUET VAR IKKE FESTET: Jenni Solbø mistet livet i fall fra fjerde etasje på Briskeby i Oslo sist lørdag. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ikke noe i politiets etterforskning tyder på at det har skjedd noe straffbart i forbindelse med at en kvinne falt fra fjerde etasje og døde på Briskeby i Oslo natt til sist lørdag.

Det opplyser seksjonssjef Anne Solem i Etterforskning, seksjon drap i Oslo politidistrikt i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Det var 26 år gamle Jenni Buzuayehu Solbø, oppvokst i Tromsø, som mistet livet etter å ha falt ut av et vindu i en bygård med leiligheter.

- Alt peker mot at dette har vært en veldig tragisk ulykke. Fallet skjedde gjennom et vindu i trappeoppgangen.

- Politiet har avhørt vitner og gjort undersøkelser på stedet. Dessuten er våre folk i kontakt med pårørende, sier seksjonssjefen i det som tidligere het voldsavsnittet hos Oslo-politiet.

Det nye navnet Etterforskning, seksjon drap til tross - denne seksjonen etterforsker ifølge seksjonsleder Anne Solem om lag 300 dødsfall i året med uavklarte omstendigheter.

Og langt fra alle kommer i kategorien drap når sakene er undersøkt, heller ikke fallulykken siste helg.

- Flotte mennesker

Jenni Solbøs foreldre dro fra Tromsø til Oslo etter at de ble varslet om tragedien til studentdatteren, som begynte på BI (Bedriftsøkonomisk Institutt) sist høst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer