Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Farlig drapsdømt sporløst borte

Kjell Rune Rotenes (33) fikk hjelp til å rømme, politiet leter på måfå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tidligere i dag opplyste politet har gitt jakten på den drapsdømte mannen høyeste prioritet. Det har ennå ikke gitt resultater.

- Vi har nå satt ned en engen gruppe som undersøker tips og mulige oppholdssteder. Vi har så langt vært på mange adresser i Bergen uten å finne noe, sier operasjonsleder Sven Johannessen ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Han forteller at politiet ennå leter for fullt, men at det ikke finnes noen informasjon om hvor Rotenes tok veien etter at han ble plukket opp av en bil ved en lokal Rimi-butikk, der han var sammen med en sykepleier fra Sandviken sykehus.

- Vi forholder oss ennå til bergensområdet i letingen, sier Johannessen.

33-åringen var innlagt på en sikkerhetsavdeling ved sykehuset, er alvorlig psykisk syk og betegnes som farlig av politiet. Han er nå også etterlyst internasjonalt.

Drapsmannens advokat, Jørgen Riple, har ifølge Bt.no vært i kontakt med ham et par ganger på telefonen etter rømningen mandag.

- Jeg tilbød ham å komme og hente ham, dersom han vil melde seg, sier Riple

Rotenes har imidlertid gitt uttrykk for at han trenger «en luftetur».

<B>ETTERLYST:</B> Folk som treffer Kjell Erik Rotenes (33) oppfordres til å holde seg unna ham og ringe politiet umiddelbart på 112.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media