Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Farlig drapsmann på rømmen

Rømte da han var på perm i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Politiet leter i kveld etter en drapsdømt mann som stakk av da han var på permisjon i Oslo sentrum. 29-åringen er dømt til tvunget psykisk helsevern, ifølge politiet.

- Han forsvant fra permisjon i Oslo sentrum i ettermiddag. Vi leter etter ham i hele Oslo, sier operasjonleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Ved 21-tiden i kveld er han fortsatt på frifot.

Politiet karakteriserer mannen som farlig.
- Han er dømt for drap, så han er noe over normalt farlig. Vi betegner ham som farlig.

Operasjonsleder Jørstad vil ikke si noe om de leter i spesielle områder etter mannen. Det kan bli aktuelt å etterlyse ham med navn og bilde dersom politiet ikke finner mannen.

Den drapsdømte 29-åringen hadde med seg følge da han rømte.

Politibetjentene som leter etter mannen, har fått beskjed om å utvise forsiktighet ved en eventuell pågripelse, skriver NTB.

Institusjonen 29-åringen soner på ligger på Romerike. Romerike politidistrikt ble varslet av institusjonen ved 1730-tiden i kveld.
- Han var på besøk hos faren sin i Oslo og kom ikke tilbake, sier operasjonsleder Jan-Erik Fossneset til Dagbladet.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling