Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Farlig orkan på vei mot Mexico

«Ekstremt farlig» orkan har kurs direkte mot tuppen av Baja California-halvøya på vestkysten av Mexico.

KATEGORI FEM: Den kraftigste orkanene i det nordøstlige Stillehavet på over ti år er på vei mot Mexico. (REUTERS/NOAA)
KATEGORI FEM: Den kraftigste orkanene i det nordøstlige Stillehavet på over ti år er på vei mot Mexico. (REUTERS/NOAA) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En kraftig orkan har kurs direkte mot tuppen av Baja California-halvøya på vestkysten av Mexico.

Orkanen Rick, som allerede er en kategori 5-orkan, er den kraftigste orkanen i det nordøstlige Stillehavet på over ti år, og det amerikanske orkansenteret i Miami kaller den «ekstremt farlig».

Stormen vokste fra kategori 1 til 5 på bare 36 timer på grunn av det varme vannet. På det verste har den blåst i nesten 300 kilometer i timen.

Orkanen ventes tirsdag å feie inn over Baja California i området rundt byen Los Cabos, der det for tiden pågår en fiskeriturnering med mange amerikanske deltakere.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling