«Farmen»-Magnhild kjente til den avdøde 21-åringen som ble funnet i Åndalsnes

- Tankene mine går til de berørte.

 KJENNER TIL DEN AVDØDE: Farmen-vinner Magnhild Vik fra Rauma kaller hendelsen for forferdlig. Foto: Øystein Norum Monsen
KJENNER TIL DEN AVDØDE: Farmen-vinner Magnhild Vik fra Rauma kaller hendelsen for forferdlig. Foto: Øystein Norum MonsenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det er helt forferdelig at noe sånt kan skje i vår lille kommune. Alle kjenner noen som har tilknytning til den personen som er involvert, sier Magnhild Vik til Dagbladet.

Vik vant fjorårets utgave TV 2s populære realitykonsept «Farmen», men på hjemmebane er 43-åringen fra Innfjorden i Rauma en aktiv lokalpolitiker for Senterpartiet. Hun stilte blant annet som ordførerkandidat i hjemkommunen ved årets kommunevalg.

Hun forteller at hun kjenner til den avdøde, og at hun mest sannsynlig også kjenner 23-åringen som er siktet i saken.

- Jeg jobbet på barneskolen i Åndalsnes for noen år siden, og mange som er i den avdødes og siktedes alder har jeg vært lærer for eller noen jeg kjenner til, sier hun.

Russefest i nærheten På Åndalsnes samfunnshus arrangerte neste års russ en halloween-fest. Den avdøde ble funnet ved samfunnshuset, men rektor ved Rauma videregående skole forteller at festen ble avsluttet 02.00.

Nordmøre og Romsdal politidistrikt fikk melding om dødsfallet klokka 03.30.

- Vi har ikke indikasjoner på at det er en sammenheng mellom halloweenfesten og den tragiske hendelsen som har rammet lokalsamfunnet, sier rektor ved skolen, Eirik Brekken, til Dagbladet.

Det er satt i gang kriminaltekniske undersøkelser og taktisk etterforsking. Personer som har observasjoner eller annen informasjon som kan være relevant for etterforskingen bes om å melde seg for politiet.

- Det var flere vitner som var på stedet som har gitt sin forklaring, men vi ber om at alle som var til stede på det aktuelle stedet melder seg for politiet, sier operasjonsleder Kjell Biesmans.

Viktig å ta vare på hverandre Vik har bare fine ting å si om den avdødes familie, og mener at det viktig å ta vare på hverandre.

- Det er viktig å ta vare på hverandre under disse forferdelige tider. Når man har unger selv så er det umulig og ikke bli berørt av det som har skjedd. Tankene mine går til de berørte, sier hun.